huisstijl metis montessori lyceum

huisstijl metis montessori lyceum

Het Metis Montessori Lyceum schakelde ons in voor de ontwikkeling van een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Belangrijk uitgangspunt was dat de specifieke kenmerken van het Montessori onderwijs werden benadrukt.
Daarnaast hebben we een communicatiestrategie bedacht om de terugloop van het aantal leerlingen tot stilstand te brengen.

communicatieplan Kuldipsingh

communicatieplan Kuldipsingh

Al jaren doen we allerlei opdrachten voor het Surinaamse bedrijf Kuldipsingh. Met 13 aan de bouw gerelateerde bedrijven en 900 medewerkers valt er ook wel wat te communiceren. Dagelijks werken we dan ook aan een of meer uitingen van dit bedrijf. Dat lukt niet zonder een goed onderbouwd communicatieplan.

promotie Autoservice Bakker

promotie Autoservice Bakker

Autoservice Bakker heeft ons gevraagd om promotiemateriaal te ontwikkelen. Het bedrijf krijgt goede feedback van klanten maar wordt niet goed gevonden door nieuwe klanten. We hebben dus ingezet op het vergroten van de naamsbekendheid.

huisstijl engels in alkmaar

huisstijl engels in alkmaar

Freelance docent Elizabeth Davidson startte haar eigen bedrijfje na vele jaren te hebben gewerkt voor een taalinstituut. Een huisstijl met het starterspakket paste goed bij haar.

Pin It on Pinterest