huisstijl metis montessori lyceum

huisstijl metis montessori lyceum

Het Metis Montessori Lyceum schakelde ons in voor de ontwikkeling van een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Belangrijk uitgangspunt was dat de specifieke kenmerken van het Montessori onderwijs werden benadrukt.
Daarnaast hebben we een communicatiestrategie bedacht om de terugloop van het aantal leerlingen tot stilstand te brengen.

Fotografie

Fotografie

terug naar portfolio fotografie % Grafische vormgeving % Webdesign % Fotografie % Tekst schrijven Fotografie Met fotografie kun je ook voor een ‘huisstijl’ kiezen. Deze stijl kan dan mooi aansluiten bij de (gewenste) identiteit van jou product of bedrijf. En...
bordspellen Sunny Games

bordspellen Sunny Games

Al jaren verzorgen we de opmaak van de spellen van Sunny Games. Technisch vaak een uitdaging want speelstukken moeten goed passen. Qua vormgeving niet minder uitdagend want het spel en de spelregels moeten natuurlijk wel logisch in elkaar steken. Het spel Nysiros laten we hier zien als voorbeeld.

promotie Autoservice Bakker

promotie Autoservice Bakker

Autoservice Bakker heeft ons gevraagd om promotiemateriaal te ontwikkelen. Het bedrijf krijgt goede feedback van klanten maar wordt niet goed gevonden door nieuwe klanten. We hebben dus ingezet op het vergroten van de naamsbekendheid.

website promoticom

website promoticom

De vraag van Promoticom was simpel: een zakelijke producten site die goed te vinden is in de zoekmachines. En passant hebben we ook het logo gemoderniseerd.

Pin It on Pinterest