%

Grafische vormgeving

%

Webdesign

%

Fotografie

%

Tekst schrijven

Webdesign

Webdesign neemt een grote plaats in binnen een huisstijl. Wij verzorgen het hele traject van ontwerp tot realisatie. Daarbij houden we rekening met functionaliteit, doelgroep en vindbaarheid. Standaard maken wij onze websites responsive (site wordt ook goed weergegeven op tablets en smartphones) en voegen basiselementen toe voor zoekmachine optimalisatie.

Voor het merendeel van de websites nemen wij met WordPress als basis. WordPress is een technisch prima uitgangspositie waar vanuit we allerlei visuele en technische zaken toevoegen zodat de website helemaal aansluit op wat jij voor ogen hebt. Daarnaast houden we zo websites ook betaalbaar.

KunstNetTV

De blokkenvorm van het logo hebben we als basis genomen voor de vormgeving van deze website. Daarnaast geven de kleuren van de huisstijl de website een heel herkenbaar en eigen karakter.

Piaf Wonen

Deze website gaat over verduurzaming in de gebouwde omgeving. De bijzondere vorm van de hoofdfoto’s en het material design geven deze site een moderne look.

Total Productivity

Total Productivity ontwikkelt assemblage- en productiemachines. Vanwege het technische karakter van het bedrijf hebben we ook de website een technische vormgeving meegegeven. 

Het huis van proeven

,Deze website, voor kunstenaar Sandra Schouten richt zich op een hele andere doelgroep en heeft ook een hele andere uitstraling nodig dan een website voor een technisch bedrijf.

MC Technology

Een website waar techniek voorop staat. M.C. Technology levert elektrische en mechanische aandrijftechniek. Naast het ontwerp en opmaak van deze omvangrijke website hebben we ook de grote foto’s bovenaan de pagina’s gemaakt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Pin It on Pinterest