%

Grafische vormgeving

%

Webdesign

%

Fotografie

%

Tekst schrijven

Webdesign

Webdesign neemt een grote plaats in binnen een huisstijl. Wij verzorgen het hele traject van ontwerp tot realisatie. Daarbij houden we rekening met functionaliteit, doelgroep en vindbaarheid. Standaard maken wij onze websites responsive (site wordt ook goed weergegeven op tablets en smartphones) en voegen basiselementen toe voor zoekmachine optimalisatie.

Voor het merendeel van de websites nemen wij met WordPress als basis. WordPress is een technisch prima uitgangspositie waar vanuit we allerlei visuele en technische zaken toevoegen zodat de website helemaal aansluit op wat jij voor ogen hebt. Daarnaast houden we zo websites ook betaalbaar.

Vraagsturing in de zorg

Deze website is opgezet als landelijk “naslagwerk” voor vertegenwoordigers van cliënten- en familieorganisaties, zorgprofessionals en beleidsmakers in de GGz.

KunstNetTV

De blokkenvorm van het logo hebben we als basis genomen voor de vormgeving van deze website. Daarnaast geven de kleuren van de huisstijl de website een heel herkenbaar en eigen karakter.

Taalinstituut De Wester

De vrolijke bedrijfscultuur bij taalinstituut De Wester hebben we tot uiting gebracht in de verschillende kleurvlakken in de website. Door het kleurgebruik komen de vele verschillende onderdelen niet als een woordenbrij op je af maar blijft het overzichtelijk.

IPA International

IPA International ontwikkelt assemblage en productiemachines. Vanwege het technische karakter van het bedrijf hebben we ook de website een technische vormgeving meegegeven. Naast de vormgeving en opmaak van de site hebben we ook de teksten geredigeerd en de vertaling naar het Engels verzorgd.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Pin It on Pinterest