promotie Autoservice Bakker

%

Grafische vormgeving

%

Drukwerk

%

Fotografie

%

Tekst schrijven

Projectomschrijving

Autoservice Bakker heeft ons gevraagd om promotiemateriaal te ontwikkelen. Het bedrijf krijgt goede feedback van bestaande klanten maar zijn onbekend bij nieuwe klanten. We hebben dus ingezet op het vergroten van de naamsbekendheid.

Resultaten
  • Ontwikkeling van één gezicht naar buiten: de huisstijl
  • Diverse soorten promotiemateriaal
  • Naamsbekendheid is vergroot

Logo moderniseren

Als eerste hebben we het logo gemoderniseerd. De cirkel met het icoon hebben we in tact gelaten, maar alle andere onderdelen zijn vernieuwd.

Iconen

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we voor alle services die Autoservice Bakker aanbiedt een icoon ontwikkeld.

 

Fotografie

Fotomateriaal voor de promotie van het bedrijf was niet voorhanden, dus hebben we twee dagdelen allerlei onderdelen van het garagebedrijf gefotografeerd.

Fotobewerking

Om één herkenbaar beeld voor omslagen en advertenties te creëren hebben we een karakteristieke foto bewerkt zodat deze een blauwe uitstraling kreeg.

Presentatiemap

Naast het garagebedrijf is ook de verkoop en lease van auto’s een onderdeel van Autoservice Bakker. Om klanten bekend te maken met alle diensten die het bedrijf biedt, hebben we een presentatiemap ontwikkeld.

Leaflets

In de presentatiemap zitten 13 losse leaflets waarop de diensten van het bedrijf worden toegelicht. Naast de fotografie, het ontwerp en de opmaak hebben we ook de teksten voor deze leaflets geredigeerd.

Folder

Om de naamsbekendheid te vergroten zijn folders ontwikkeld die in de wijken rondom het bedrijf zijn verspreid.

Certificaat

Een cursus “panne zonder manne” doet de naamsbekendheid ook goed. Na afloop ontvangen de deelneemsters een certificaat.

Advertentie

We hebben een (bescheiden) advertentie ontwikkeld voor plaatsing in uitgaves van lokale verenigingen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Pin It on Pinterest