interactieve PDF

%

Grafische vormgeving

%

Interactief design

%

Fotografie

%

Tekst schrijven

Interactieve PDF

Een interactieve PDF is bijvoorbeeld een formulier dat digitaal ingevuld kan worden. Maar het kan ook een brochure zijn die uit meerdere pagina’s bestaat. Om het voor de lezer overzichtelijk te maken kan er een inhoudsopgave gemaakt worden met links naar de betreffende pagina’s.

Op deze manier kan de lezer eenvoudig de brochure doorbladeren zonder te ‘verdwalen’. In een interactieve PDF kunnen ook animaties, filmfragmenten en diapresentaties worden opgenomen.

Bestelformulier bedrijfskleding

Voor Energie Service Noord West hebben we een bestelformulier gemaakt voor de bedrijfskleding van de monteurs. Op dit formulier kunnen de monteurs aangeven welke kledingstukken ze ieder jaar willen bestellen.

Schoolgids

Het Metis Montessori Lyceum is een digitale school en dus was het logisch dat een digitale, interactieve versie van de schoolgids op de website altijd bereikbaar is voor ouders en leerlingen.

Bon voor trouwe cursisten

Trouwe cursisten van De Wester konden via deze bon 25,- euro verdienen als ze een nieuwe cursist wisten aan te dragen. Omdat de PDF interactief is, hoeft hij niet uitgeprint te worden. Dit is met name belangrijk voor particulieren omdat die niet altijd over een printer beschikken.

Doorlopende machtiging

De doorlopende machtiging wordt gebruikt voor klanten die over willen stappen naar automatisch betalen. Speciaal in deze interactieve PDF is het veld waar klanten hun handtekening moeten zetten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Pin It on Pinterest