%

Grafische vormgeving

%

Webdesign

%

Fotografie

%

Tekst schrijven

Belettering

Belettering is vaak een onderdeel van de huisstijl. Ook op bedrijfswagens, winkelruiten en beursborden is het goed om de huisstijl door te voeren. Herkenbaarheid, daar gaat het om!

Bedrijfswagen

Voor Art of Living werden zowel de cabine als de laadbak in de huisstijlkleuren gespoten. Daarna werd de belettering aangebracht.

Winkelruiten voor

Voor de winkelruiten van De Groene Slager in Alkmaar hebben we een ontwerp gemaakt dat geheel in lijn ligt met de filosofie van de slagerij. Het is per ruit op maat gemaakt en in spiegelschrift op zelfklevende folie geprint. De folie is daarna aan de binnenzijde van de ruiten geplakt.

Winkelruiten opzij

Zowel de ruiten aan de voorkant als aan de zijkant stralen het diervriendelijke karakter uit waarmee De Groene Slager zich onderscheidt.

Bedrijfswagen

Voor de bedrijfswagen van De Groene Slager hebben we een foto van gras gebruikt als ondergrond. Dit geeft een sterke “groene” indruk die past in de filosofie van het bedrijf. De warme rode kleur van de salami valt op door het grote kleurcontrast met het groene gras. Op deze manier wordt de aandacht op het vlees gevestigd.

Wegwijzer

Dit ontwerp voor een wegwijzer bord geeft duidelijk de richting aan waar bezoekers naartoe moeten. Het ontwerp is geheel gemaakt in de huisstijl van de Bed & Breakfast.

Beurswanden

Voor Xafax hebben we verschillende beurswanden ontworpen.

Gevelbelettering

Op de gevel van het Metis Montessori Lyceum werden deze (huisstijl)letters los van elkaar gemonteerd zodat de gevel nog goed zichtbaar bleef.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Pin It on Pinterest