Kunst voor Unicef

Kunst voor Unicef

Marieke Neesen van Lief Langedijk vroeg ons om de promotie van de actie Kunst voor Unicef te verzorgen. Kunstenaar, en vriend van Marieke, Ton van Lieshout verkocht namelijk zijn kunstwerken ten bate van de actie “tegen kinderarbeid in Vietnam” van Unicef.

huisstijl metis montessori lyceum

huisstijl metis montessori lyceum

Het Metis Montessori Lyceum schakelde ons in voor de ontwikkeling van een nieuw logo en nieuwe huisstijl. Belangrijk uitgangspunt was dat de specifieke kenmerken van het Montessori onderwijs werden benadrukt.
Daarnaast hebben we een communicatiestrategie bedacht om de terugloop van het aantal leerlingen tot stilstand te brengen.

Fotografie

Fotografie

terug naar portfolio fotografie % Grafische vormgeving % Webdesign % Fotografie % Tekst schrijven Fotografie Met fotografie kun je ook voor een ‘huisstijl’ kiezen. Deze stijl kan dan mooi aansluiten bij de (gewenste) identiteit van jou product of bedrijf. En...
communicatieplan Kuldipsingh

communicatieplan Kuldipsingh

Al jaren doen we allerlei opdrachten voor het Surinaamse bedrijf Kuldipsingh. Met 13 aan de bouw gerelateerde bedrijven en 900 medewerkers valt er ook wel wat te communiceren. Dagelijks werken we dan ook aan een of meer uitingen van dit bedrijf. Dat lukt niet zonder een goed onderbouwd communicatieplan.

bordspellen Sunny Games

bordspellen Sunny Games

Al jaren verzorgen we de opmaak van de spellen van Sunny Games. Technisch vaak een uitdaging want speelstukken moeten goed passen. Qua vormgeving niet minder uitdagend want het spel en de spelregels moeten natuurlijk wel logisch in elkaar steken. Het spel Nysiros laten we hier zien als voorbeeld.

Pin It on Pinterest