werk in uitvoering

Starterspakket huisstijl

WEBSITE

Website Ellen’s beautystudio

Voordat we überhaupt aan een website beginnen, is het belangrijk om te kijken naar het doel van de website. Bij de website van Ellen’s beautystudio is dat vooral het informeren van de (potentiële) klanten over de behandelingen en de prijzen. Dat is dan ook wat we in deze site naar voren laten komen.

Daarnaast hebben we voor een vormgeving gekozen die afwijkt van andere beautystudio’s. De meesten van die websites lijken allemaal op elkaar omdat ze voor een standaard template kiezen. 

POSTER

Poster GMTO met nieuwe NEN norm

Weer een hele andere klant is GMTO. Dit bedrijf verzorgt onder andere trainingen voor garages.
Met deze poster wil het bedrijf garagebedrijven een stappenplan aanbieden voor het veilig werken aan elektrische auto’s. 

Sommige medewerkers in het garagebedrijf zijn namelijk bevoegd om met deze auto’s te werken, andere weer niet. De verschillende kleuren in de poster geven aan wie wat mag uitvoeren.

Mocht er in de garage een bepaalde bevoegdheid ontbreken dan biedt GMTO daarvoor de juiste training aan.

Starterspakket huisstijl
Starterspakket huisstijl

VERPAKKING

Omdozen voor The Confettimaker

De naam van deze klant, The Confettimaker, zegt al veel over wat ze doen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker die bij (pop)concerten en evenementen speciale apparatuur en confetti nodig heeft.

In deze omdoos zitten verschillende confettibuizen die deze professional heeft besteld.

Het ontwerp mocht vlotter, niet zo saai en serieus. De waarschuwingen op de zijkant zijn dan ook waarschuwingen met een knipoog.

WEBSITE

Website taalinstituut De Wester

Na zo’n 5 jaar beginnen de meeste websites er toch wat gedateerd uit te zien. Tijd dus voor vernieuwing!
Natuurlijk is deze nieuwe website responsive (ontworpen voor desktop, tablet en telefoon) maar hij krijgt ook modere look met grote foto’s bovenaan en een duidelijke navigatie.

De komende 5 jaar is deze website weer helemaal bij de tijd.

Starterspakket huisstijl

De Mossel 7, 1723 HZ  Noord-Scharwoude, Tel. 0226 – 34 11 00
 2dsign.nl

 

Pin It on Pinterest