Steunkleuren en proceskleuren

Steunkleuren en proceskleuren

Een traditionele pers drukt – voor bijvoorbeeld een kleurenfoto – in slechts vier kleuren. Dit zijn cyaan (lichtblauw), magenta (roze), geel en zwart. We noemen dit proceskleuren. Door die vier kleuren op een afgesproken manier in (raster)punten te rangschikken, lijkt het alsof we met onze ogen miljoenen kleuren waarnemen.

read more
Tijd voor snoep!

Tijd voor snoep!

Bedenk een concept waarmee we 2DSign in de buurt op de kaart kunnen zetten. Dat was de opdracht die we onze stagiaire Lotte gaven. Nog niet zo’n eenvoudige opdracht, maar we vinden het leuk om onze stagiaires te prikkelen.

read more
Zes supertips voor herfstfotografie

Zes supertips voor herfstfotografie

Het seizoen met de mooiste kleuren en prachtig licht om deze kleuren subliem vast te leggen op camera is de herfst. De verschillende tinten rood en bruin die de natuur in zich herbergt, zijn wonderbaarlijk. Voeg daar een prachtig ochtendlicht aan toe met een beetje dauw en je bent al snel aan het schilderen met licht.

read more
Metis commercial

Metis commercial

We komen op televisie! Nou ja, niet wij, maar wel de commercial die we hebben gemaakt voor Metis voor het werven van leerlingen. En daar zijn we best wel trots op. Het was even werken buiten onze comfortzone, maar zo leuk om te doen.

read more

Stel ons al je vragen over huisstijl ontwerp!

2DSign respecteert jouw privacy en hanteert de richtlijnen zoals die zijn opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

2DSign

Adres
De Mossel 7
1723 HZ  Noord-Scharwoude
Nederland

Tel
0226 – 34 11 00

e-mail
info@2dsign.nl

Pin It on Pinterest